FİNALLER ÖNCESİ MOTİVASYON BULUŞMASI: BAŞARI BEDEL İSTER

05.01.2022

FİNALLER ÖNCESİ MOTİVASYON BULUŞMASI: BAŞARI BEDEL İSTER

Dicle Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Genç İyilik Kulübü tarafından öğrenciler için “Başarı Bedel İster” adlı finaller öncesi motivasyon buluşması düzenlendi.

Programa Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen buluşmaya konuşmacı olarak Prof. Dr. Nurullah Genç katıldı. Programda, yaşamla tecrübe arasındaki ince çizgi, yaşanmışlıklardan süzülüp gelen başarı hikayesi, başarıya giden yolda göğüslenmesi gereken zorlukları anlatan Genç “Başarı Bedel İster” adlı kitabıyla aynı adı taşıyan söyleşisinde başarıya giden yolda dikkat edilmesi gereken noktaları, bilgi ve tecrübelerinden hareketle katılımcılarla paylaştı.

Yayını izlemek için tıklayınız:Yayını izlemek için tıklayınız