DOKTOR ADAYLARI BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

03.12.2021

DOKTOR ADAYLARI BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan 286 öğrencin için Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde 'Beyaz Önlük Giyme ve Yemin Töreni' gerçekleştirildi.
Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akdağ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahfer Güloğlu, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı.
Açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahfer Güloğlu, "Tıp Fakültemiz, Tıp Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından, Dicle üniversitesi mezuniyet öncesi eğitimlerini ulusal stantları karşılamada yeterliği olduğuna dair akreditasyon belgesi vermiştir" dedi. Güloğlu,  tüm öğrencilere eğitim hayatları boyunca başarılar diledi.
Konuşmaların ardından Beyaz Önlük Giyme ve Yemin Töreni gerçekleştirildi.