DİŞ HEKİMLİĞİ HASTANESİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

22.03.2023

DİŞ HEKİMLİĞİ HASTANESİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesinin yataklı servis ve genel ameliyathanesi hasta hizmeti vermeye başladı.

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Kliniği ve Çocuk Diş Hekimliği Kliniğine başvuran çocuk ve yetişkin hastalar ile sağlıklı ve engelli hastaların gerekli ağız ve diş tedavilerinin yanı sıra çene ve yüz bölgesini ilgilendiren ameliyatlar genel anestezi şartlarında yapılacak.

Vatandaşların bu konudaki ihtiyacına cevap vermeyi amaçlayan Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde hizmete giren olan Diş Hastanesi, birçok alanda tedavi imkânı sağlayacak.

Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, klinik bilimler bölümüyle tüm ana bilim dallarında eğitim vermeye sahip, kendi alanında uzman öğretim üyeleri ile eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerinin yanısıra modern hastanesi ile Diyarbakır ve bölgeye hizmet edecek.

Teknolojik alt yapısı ve donanımlı akademisyen kadrosuyla dikkat çeken Diş Hekimliği Fakültesi’nde son teknolojik ekipmanların kullanıldığı tedavi imkanları ile hastalarını bekliyor.