DİCLE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ KÖY ÇOCUKLARINA HEDİYELER GÖTÜRDÜ

20.10.2021

DİCLE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ KÖY ÇOCUKLARINA HEDİYELER GÖTÜRDÜ

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Ömer Faruk Cengiz, Nurcan Aslan, İsmail Tofan, Yağmur Yıldız pandemi sürecinin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini kaldırmak, onların moral ve motivasyonlarına ivme kazandırmak ve eğitimin önemini anlatmak amacıyla çeşitli sosyal etkinlikler gerçekleştirdiler.

Bu etkinliklerin temel amacı çocukları mutlu etmek ve eğitimin önemine teşvik etmektir, diyen öğrencimiz Ömer Faruk Cengiz, "Daha önce arkadaşlarla Batman Kozluğa bağlı Aşağı Yankılı İlköğretim Okuluna, Diyarbakır Hazro’ya bağlı Aşağı Avlak İlköğretim Okuluna ve son olarak Sürenbağ İlköğretim Okuluna ziyarette bulunduk" dedi. Köy okulları öğrencilerine, ara öğün ve pasta ikramının yanı sıra kırtasiye malzemeleri ve okuma kitapları da  hediye ettiklerini söyledi.