ALT YAPI SPORCULARI ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

11.01.2022

ALT YAPI SPORCULARI ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Dicle Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü voleybol branşında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Zafer İpekçi yönetiminde üniversitemize ve ilimize alt yapıdan sporcu yetiştirmeye devam ediyor.

Alt yapı sporcularının gelişimlerini bilimsel temellere dayanarak gözlemleyen İpekçi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Nasip Özaltaş koordinatörlüğünde, Öğretim Görevlisi Metin Can Kalaycı ve Araştırma Görevlisi Onur Akyüz'ün katılımlarıyla voleybolcuların fiziksel gelişimlerini bilimsel yöntemlerle takibe aldı.

Dicle Üniversitesi BESYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Özaltaş, çocukların geleceği için her türlü fedakârlığı yapmaya ve sosyal sorumluluk bağlamında her daim göreve hazır olduklarını belirtirken, sporun sosyal boyutu kadar bilimsel temelli bir organizasyon olduğunun altını çizdi.