24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANISINA KARMA SERGİ AÇILDI

26.11.2021

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANISINA KARMA SERGİ AÇILDI

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Berivan Ekinci ve Dr. Öğr. Üyesi Nurhayat Güneş küratörlüğünde, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Öğretmenliği öğrencileri ile Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin "24 Kasım Öğretmenler Günü Anısına Karma Sergisi" Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi sergi salonunda sanatseverler ile buluştu. Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, dekanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Frotaj Baskı, Grafik Tasarımı, Yağlı Boya ve Akrilik Boya teknikleriyle oluşturulmuş 83 eserin bulunduğu sergi, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Sanat Galerisinde 6 Aralık tarihine kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilir.