SINAV DUYURULARI
  • Biyoloji Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Abdullah ATABEY'in "Ergani İlçesi Zülküf (Makam) Dağı ve Yakın Çevresinin Kuş Çeşitliliğinin Belirlenmesi ve Koruma Önerilerinin Belirlenmesi" başlıklı tez savunma sınavı 24.09.2018 tarihinde saat 10:00’da Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Şahin KAPLAN'ın "Diyarbakır' İlinde Yetiştirilen Bazı Yerli Kışlık Kabak (Cucirbita mixta Pang) Genotiplerinin Morfolojik Karakterizasyonu" başlıklı tez savunma sınavı 21.09.2018 tarihinde saat 14:00’da Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

• Matematik Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Umut GÜNGÖRÜR'ün "Dynnikov Koordinatları ve Train-Track Grafikleri" başlıklı tez savunma sınavı 21.09.2018 tarihinde saat 14:00’da Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Zootekni Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Üsame SELİM'in "Diyarbakır'da Yetiştirilen Romanov x İvesi (F2) Melezi Koyunlarda Bazı Fizyolojik Uyum Parametrelerinin Mevsimsel Değişimi" başlıklı tez savunma sınavı 19.09.2018 tarihinde saat 16:00’da Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Mehmet YILDIRIM'ın "EEG İşaretlerinden Örüntü Tanıma Uygulamaları" başlıklı tez savunma sınavı 19.09.2018 tarihinde saat 14:00’da Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Fizik Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Qadri Ahmed Yousıf YOUSIF'ın "Ultrasonic Dalga Hızı Ölçümleri İle Betonun Yaşının Basınç Dayanımı Üzerine Etkileri" başlıklı tez savunma sınavı 05.07.2018 tarihinde saat 10:00’da Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Biyoloji Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Abdullah ATABEY'in "Ergani İlçesi Zülküf (Makam) Dağı ve Yakın Çevresinin Kuş Çeşitliliğinin Belirlenmesi ve Koruma Önerilerinin Belirlenmesi" başlıklı tez savunma sınavı 27.06.2018 tarihinde saat 10:00’da Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Zootekni Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Üsame SELİM'in "Diyarbakır'da Yetiştirilen Romanov x İvesi (F2) Melezi Koyunlarda Bazı Fizyolojik Uyum Parametrelerinin Mevsimsel Değişimi" başlıklı tez savunma sınavı 20.06.2018 tarihinde saat 16:00’da Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.