SINAV DUYURULARI
  • Tarla Bitkileri Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Tülay TOPRAK'ın "Türkiye'nin farklı Bölgelerinden Toplanan Susam (Sesamum İndicum L.) Populasyonlarının Verim ve Verim Özelliklerinin Belirlenmesi" başlıklı tez savunma sınavı 20.10.2017 tarihinde saat 10:00’da Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Matematik Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Alan BEKKO'nun "Yüksek mertebeden değişken katsayılı doğrusal hiperbolik diferensiyel denklemlerin çözümlerinin varlığı" başlıklı tez savunma sınavı 20.10.2017 tarihinde saat 11:00’de Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Matematik Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Aiman ALJADOU'nun "Yüksek mertebeden doğrusal hiperbolik diferensiyel denklemlerin çözümlerinin varlığı" başlıklı tez savunma sınavı 20.10.2017 tarihinde saat 09:30’de Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Tarla Bitkileri Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Adem Doğan KARAHAN'ın "Diyarbakır İli Ergani İlçesi Meralarının Ot Verimi ve Botanik Kompozisyonunun Belirlenmesi" başlıklı tez savunma sınavı 17.10.2017 tarihinde saat 11:00’de Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Tarla Bitkileri Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Yıldız AYKAN'ın "Diyarbakır Ekolojik Koşullarında Farklı Oranlarda Yem Bezelyesinin (Pisum Sativum L.) ve Arpa (Hordeum Vulgare) Karışımlarının Silolanma Özelliklerinin Belirlenmesi" başlıklı tez savunma sınavı 17.10.2017 tarihinde saat 10:00’da Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.

• Fizik Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Nusret ÖNEN'in "Bazı Aminoasitlerin v ışını Altında EPR İncelenmesi" başlıklı tez savunma sınavı 09.10.2017 tarihinde saat 09:00’ da Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Seminer Salonunda yapılacaktır.