Ergani Meslek Yüksekokulu
2017-2018 Etkinlikler
Kariyer Günleri Çerçevesinde Düzünlenen "Mezunlarımız Mezun Adaylarımızla" sloganıyla düzenlenen "Mezunlarımızla Söyleşi" Etkinliği düzenlendi.
Mezunlarımızdan Mali Müşavir Uğur ŞEKER ile 2.sınıf öğrencilerimiz Söyleşi programında bir araya geldiler.Yoğun Katılımla gerçekleşti. Meslek Yüksek Okul Müdürümüz Doç.Dr.Muhammed Tayyip KILIÇ'ında katıldığı etkinlik Soru-Cevap ile sona erdi.

54. Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında Ergani M.Y.O.’da Akademik-İdari personel ve öğrencilerin katılımıyla “İnsan Her Yerde Okur ” sloganıyla yoğun katılımlı bir okuma etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Yüksekokul bahçesinde toplananlar, kitap okuma etkinliği ile okuma kültürünün eksikliğine dikkat çekmek istediler.
kütüphane 1
kütüphane 2