DİCLE BARAJ GÖLÜ HAVZASI KORUMA PLANI PROJESİ TOPLANTISI - en


17.05.2022


Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde ‘’Dicle Baraj Gölü Havzası Koruma Planı Projesi’’ toplantısı düzenlendi. Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Diyarbakır Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü Su Tesisleri Daire Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği bu toplantı DİSKİ Şube Müdürü İsmail AKÇA’nın Moderatörlüğü’nde gerçekleşti.

Bu etkinlikte DİSKİ’den gelen bazı mühendislerin yanı sıra, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Neşe ÜZEN ve Doç. Dr. Muhittin TUTKUN, pek çok Öğretim Üyesi ve Öğrenciler hazır bulundu.

Bu etkinlikte Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK, DİSKİ Su İşleri Daire Başkanı Ramazan GÜZEL, DİSKİ Şefi Gülcan TANTEKİN, DİSKİ Atıksı Tesisleri Şube Müdürü Serhan CAN ‘’Dicle Baraj Gölü Havzası Koruma Planı Projesi’’ Kapsamında birer konuşma yaparak bu proje hakkında görüşlerini paylaştılar. Ziraat Fakültesi’nde görev yapan pek çok akademisyen olası bu projenin geliştirilerek faydalı bir hale gelmesi ve uygulanabilir olması için görüşlerini paylaştılar. Soru-Cevap şeklinde devam etti. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.