HELİTAM Öğrencilerinin Dikkatine (Uygulama Dersleri)

Hemşirelik Lisans Tamamlama Programı kapsamında yer alan “Hemşirelik Bakımı I” ve “Hemşirelik Bakımı III” derslerinin uygulaması öğrencilerin bulunduğu illerde ekte yer alan Sağlık Bakanlığı üst yazısı ve Hemşirelik Bakımı Uygulama Değerlendirme formları doğrultusunda yapılacaktır. Derse kayıt yaptıran öğrenciler bu dersin uygulamasını yapabilmek için önce “Uygulama Değerlendirme Formu” içinde yer alan dilekçeyi doldurarak bulundukları ilin İl Sağlık Müdürlüğü’ne başvuracak, daha sonra da İl Sağlık Müdürlüğü’nün onayı ile yönlendirildikleri hastanelere gideceklerdir. Bu hastanelerde sağlık bakım hizmetleri müdürleri ile görüşüp yerleştirildikleri birimde uygulama formunda belirtilen kurallar çerçevesinde uygulamalarını yapacaklardır.

Aşağıdaki linklere tıklayarak ilgili formları ve Sağlık Bakanlığı yazısını indirebilirsiniz

Hemşirelik Bakımı I Uygulama Değerlendirme Formu

Hemşirelik Bakımı III Uygulama Değerlendirme Formu

Sağlık Bakanlığı Yazısı

Yer işareti koy permalink.

Yoruma kapalı.