Aile Danışmanlığı Sertifika Programı Başvurusu

T.C

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (DUZEM)

AİLE DANIŞMANLIĞI 5. DÖNEM 2017 SERTİFİKA PROGRAMI

AİLE DANIŞMANLIĞI SERTİFİKASI NEDİR?

Aile Danışmanlığı Sertifikası, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 04.09.2012 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren 28401 Sayılı “Gerçek Kişiler ve Özel Hukuk Tüzel Kişileri İle Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca Açılacak Aile Danışma Merkezleri Yönetmeliği” uyarınca Aile Danışma Merkezlerinde Aile Danışmanlığı hizmetinin verilebilmesi için alınması gereken Aile Danışmanlığı Eğitimi sonunda düzenlenen sertifikadır.

AİLE DANIŞMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM SÜRECİ

300 saat teorik, 100 saat süper vizyon, 40 saat canlı vaka; 25 saat araştırma çalışması gerçekleşecek olup toplam 465 saattir.

Uygulama ve süpervizyon çalışmaları teorik konularla eş zamanlı yapılacaktır. Program sonunda 40 saatlik canlı vaka çalışmaları Diyarbakır’da  Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde  yapılacaktır.

Program sonunda adaylara verilecek mezuniyet belgesi ‘Aile Danışmanlığı Sertifikası’dır.

Kimler Başvurabilir?

• Psikoloji

• Sosyal Hizmetler

• Sosyoloji

• Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik

• Tıp

• Hemşirelik

• Çocuk Gelişimi

Mezunları ve son sınıf öğrencileri kayıt yaptırabilirler.

Program Yeri: Dicle Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DUZEM)

Hesap No:  Telefonla arayınız

İletişim: 0 412 241 10 10/20

Dâhili: 5364, 5368         DUZEM

Yer işareti koy permalink.

Yoruma kapalı.