ERASMUS+ GENÇLİK PROGRAMLARI PROJE YAZMA EĞİTİMİ (YENİ)

08.09.2022

Dicle Üniversitesi, Dış İlişkiler Ofisi, Erasmus Kurum Koordinatörlüğü bünyesinde 03-05 Ekim 2022 tarihleri arasında Erasmus+ programı çerçevesinde aşağıda tanımlanan eğitimler gerçekleştirilecektir. KA153-YOU “Gençlik Çalışanlarının Hareketliliği” program ülkelerinden gençlere ve genç gruplara akranlarıyla bir araya gelme ve birbirlerinin kültürleri hakkında öğrenme imkânı tanır. KA154-YOU “Gençlik Katılımı” gençlerin sorunlarını demokratik değerleri dikkate alarak çözmeye yönelik projelerdir. Gençlerin katılımı ile yaygın öğrenme temelli yerel, ulusal ve ulus-ötesi faaliyetler vasıtasıyla sorunlara çözüm önerileri bularak, politikacı ve karar alıcılara sunar. ESC “Avrupa Dayanışma Programı” gençlerin kişisel, eğitimsel, sosyal, sivil ve mesleki gelişimlerini teşvik ederken, kendi ülkelerinde veya yurt dışında topluma yarar sağlayan projelerde gönüllü olmaları, çalışmaları veya ağ kurma faaliyetlerinde bulunmaları için fırsatlar yaratan, toplumsal ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen yeni bir Avrupa Birliği girişimidir.

Eğitimlerin üç gün boyunca toplam 18 saatte verilmesi planlanmaktadır. Katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlıdır. Kontenjanın 10 kişilik kısmı öğretim elamanlarımıza ve idari personelimize diğer 10 kişilik kısmı ise öğrencilerimize ayrılmıştır. Katılımcı seçimi aşağıda bağlantı adresi paylaşılan form üzerinden yapılacaktır. Katılımcılar online formda yöneltilen sorulara verilecek yanıtlara göre seçilecektir. Katılım gönüllülük esasına dayalı olup program sonunda katılımcılara “Katılım Sertifikası” takdim edilecektir. Etkinliğimiz Dış İlişkiler Ofisince ücretsiz olarak düzenlenecektir.

Başvuru Linkihttps://forms.gle/noFqk1qCZ8CnK7mQ6

Eğitimci: Kadir ERGÜN

Yer: Dicle Üniversitesi, Dış İlişkiler Ofisi, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası, Kat:2

Eğitim Saatleri: 09.30-12.00 / 13.30-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir