DİCLE ÜNİVERSİTESİNDEN 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI

05.08.2022

Asıl olarak belirlenen adaylar istenilen belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına  08-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar şahsen teslim edeceklerdir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adaylar haklarını kaybedeceklerdir. Teslim etmeyenlerin yerine yedek adaylar sırasıyla web sayfamızda ilan edilerek çağrılacaklardır.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup kazanan adaylara ayrıca herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. İlanen duyurulur.

İSTENEN BELGELER:

1-Sağlık Durumu Raporu (Tam Teşekkülü Sağlık Kuruluşundan Alınacak )

2-  Adli Sicil Kaydı (e-Devlett657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere 06.07.2022 tarihli ve 31888sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan 41 Sözleşmeli Personel alımı için müracaat edenlerden asıl ve yedek olarak belirlenen adayların isim listesi ektedir.

İSTENEN BELGELER:

1-Sağlık Durumu Raporu (Tam Teşekkülü Sağlık Kuruluşundan Alınacak )

2-  Adli Sicil Kaydı (e-Devletten alınabilir.)

3-  Vesikalık Fotoğraf (5 Adet)

4-  Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için)

5-  Mezuniyet Belgesi ( Barkotlu E- Devletten alınacak)

6- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslı ibraz edilecektir.)

7- KPSS (B) grubu sonuç belgesi ( Barkotlu internet çıktısı )

8-  SGK Tescil ve Hizmet Dökümü  (  E-Devletten alınabilir - Deneyim Belgesi istenilen unvanlar içindir.)

9-  İmzalı ve onaylı Deneyim Belgesi (İlanda Deneyim Belgesi istenilen unvanlar içindir.)

10- Sertifikaların Aslı

11-Şoför Adayları için Ehliyet Fotokopisi (Aslı ibraz edilecektir.)

Not : Puanı yüksek olup da listede adı olmayanlar, ilanda belirtilen şartları taşımadığından başvuruları reddedilmiştir.en alınabilir.)

3-  Vesikalık Fotoğraf (5 Adet)

4-  Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için)

5-  Mezuniyet Belgesi ( Barkotlu E- Devletten alınacak)

6- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslı ibraz edilecektir.)

7- KPSS (B) grubu sonuç belgesi ( Barkotlu internet çıktısı )

10- Sertifikaların Aslı

11-Şoför Adayları için Ehliyet Fotokopisi (Aslı ibraz edilecektir.)

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir