"Aktif öğrenme nedir?" konulu Osmosis webinar

05.08.2022

Elsevier firması tarafından sunulan Tıp fakülteleri için video eğitim platformu OSMOSIS”,  tıp eğitimini daha verimli, etkileşimli, ilgi çekici  ve akılda kalıcı hale getiren animasyonlu videoların bulunduğu bir eğitim platformudur.
Tıp ve sağlık alanından akademisyenlerin, sınıfta aktif öğrenme uygulamalarının kullanılması konusunda görüşlerini aktaracağı webinar davetimiz aşağıda bilginize sunulmaktadır.
Webinar kapsamı  : Aktif öğrenme nedir? Osmosis, tıp ve sağlık alanındaki eğitim sürecinde aktif öğrenmeyi nasıl destekleyebilir?
Tarih : 11 Ağustos Perşembe Saat 19:00

Webinar dili : İngilizce

OSMOSIS hakkında ;
Öğrenmeyi ders kitaplarının ve derslerin ötesine taşıyan Osmosis, 195 den fazla ülkede 3.2 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.
Mobil uygulama üzerinden de erişim imkanı olan Osmosis ;

* Çağdaş öğrenme ihtiyaçlarını karşılamakta,
* Kendi kendine rehberli çalışmayı desteklemekte,
Flipped Classroom Learning(Ters yüz öğrenme) modelini desteklemektedir Öğrencilerin önceden ders içeriklerini öğrenip, sınıfta uygulamalı etkinlikler yardımıyla öğrendiklerini pekiştirmesidir .
   Bu model, yüz yüze eğitimin niteliğini arttırmak amacıyla, öğrencinin derse hazırlıklı bir şekilde gelmesini sağlayan öğretim metodudur.

Kapsamı :
  • 1800+ video