2022 Akademik Teşvik Ödeneği Dönemi Hakkında

26.12.2022

Dicle Üniversitesi (DÜ) Akademik Teşvik Başvuru, Denetleme ve İtiraz Komisyonu tarafından ”2022 YILI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURU TAKVİMİ” yayımlandı. Tüm başvuru işlemleri “Akademik Teşvik Yönetim Sistemi Portalı” üzerinden, internet erişiminde kullanılan kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme girilerek yapılacaktır. Başvuru sürecinde faaliyetlere ilişkin belgelerin sisteme yüklenmesi için son tarih 16 Ocak 2023 ve saat 23:59 olacaktır. Bu tarih sonrasında herhangi bir süre uzatılması, bilgi ya da belge yüklenmesi mümkün olmayacaktır. Üniversitemiz tüm Akademik personeline duyurulur.

Başvuru sahipleri tarafından birim komisyonlarına sunulması zorunlu olan belgeler

1-  Belirtilen tarih aralığında YÖKSİS’ten alınmış ıslak imzalı form

2- Dicle Üniversitesi Akademik Teşvik Ödeneği Araştırmacı Beyan Formu (Akademik Teşvik Yönetim Sistemi Portalı üzerinden PDF olarak alınan ıslak imzalı form)

3- Akademik Teşvik Başvuru Dosyası Kontrol Listesi (Faaliyet Sahibi ve Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu Birlikte Dolduracak)