2021 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Başlıyor

24.03.2021


2021 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Başlıyor

2015 yılından bu yana ‘Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nı düzenleyerek gençlere kendilerini ifade edebilecekleri ve iletişim sektörüne hazırlanabilecekleri bir platform sunuyoruz. Türkiye’nin ilk ve tek kamu yayın kuruluşu olarak sahip olduğumuz kurumsal bilgi ve tecrübeleri geleceğin medyasına yön verecek olan gençlerle paylaşmak en önemli hedeflerimizden biri.

Bu doğrultuda her yıl düzenlediğimiz TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın 2021 başvuru süreci 15 Şubat itibariyle başladı. Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Haber Yayıncılığı ve Dijital Yayıncılık ana kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmaya ilişkin detaylı bilgi ve katılım şartlarına www.trtgeleceginiletisimcileri.com adresinden ulaşılabilir.

Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak yarışmamız tüm fakültelerden üniversite öğrencilerinin katılımına açık olacak. 2021 yılında yarışmaya yeni kategoriler eklendi; “Dijital Video İçerik Formatı”, “Dijital Kampanya” ve “Podcast”

Yarışmanın son başvuru tarihi 30 Haziran 2021.

İçinde bulunduğumuz salgın koşullarında da gençlerin hız kesmeden üretmeye devam etmelerini önemsiyoruz. Bu amaçla afişimizi ve yarışmayla ilgili bilgileri öğrencilerinizle paylaşarak katılımlarını teşvik etmenizden memnun oluruz.

Yarışma ile ilgili her türlü soru, görüş ve önerinizi geleceginiletisimcileri@trt.net.tr  adresine iletebilirsiniz.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması


Fotoğraf Galerisi