2021-2022 Erasmus Uluslararası Kredi Hareketliliği (KA107) Personel Ders Verme/Eğitim Alma Hareketliliği Başvurusu 2. İlan

27.12.2021

2021-2022 ERASMUS+ ULUSLARARASI KREDİ HAREKETLİLİĞİ PERSONEL DERS VERME / EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU DUYURUSU (KA107)

(2020 Sözleşme Yılı)

Başvuru Tarihleri:  27 Aralık 2021 – 18 Ocak 2022

Başvuru: Aşağıda belirtilen başvuru belgelerinin tamamı 18 Ocak 2022 saat:12.00'ye kadar üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne online olarak gönderilecektir. Başvurular elden alınmayacaktır. Belgeler sadece erasmusbasvuru@dicle.edu.tr  adresine gönderilecektir. erasmus@dicle.edu.tr  adresi de dahil olmak üzere farklı bir adrese yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. erasmusbasvuru@dicle.edu.tr  adresi sadece başvurular belgeleri için kullanılacak olup sorularınız için erasmus@dicle.edu.tr  adresini kullanınız.

Başvuru işlemleri ve değerlendirme ölçütleri ile ilgili detaylı bilgiyi duyuru ekinde bulabilirsiniz.

Başvuru Belgeleri:

·        Önbaşvuru Formu (Duyuru ekinden temin edilebilir),

·        YDS, TOEFL, YÖKDİL dil puanı sınav sonuç belgesi (varsa),

·        Engellilik veya şehit / gazi eşi-çocuğu belgesi (varsa).

Önemli Not 1: Başvuru yapılan e-postada konu olarak Erasmus KA107 personel hareketliliği başvurusu yazmanız ve e-posta içeriğinde İsminizi belirtmeniz önemle rica olunur.

Önemli Not 2: Her iki programa da başvuran personelimizin iki ayrı e-posta göndermeleri ve belgeyi iki defa doldurmaları gerekmektedir.

Önemli Not 3: Her iki programdan asıl listeye giren adaylar sadece bir programdan faydalanacak olup seçecekleri diğer programdan feragat etmeleri gerekmektedir.

KONTENJANLAR

ÜLKE

ÜNİVERSİTE

FAKÜLTE/