Personel Yemek Listesi - Ekim 2017

02.10.2017 / 31.10.2017 İDARİ VE AKADEMİK PERSONEL YEMEK LİSTESİ

TARİH

ÇORBALAR

ANA YEMEKLER

3.YEMEK

TATLI,MEYVE VB.

02/10/2017

EZOGELİN ÇORBA

ADANA KEBAP + GARNİTÜR

 MEVSİM SALATA

AYRAN

03/10/2017

MERCİMEK ÇORBA

FIRIN TAVUK ( GÖGÜS )

PİRİNÇ PİLAVI

ÇOBAN SALATA

04/10/2017

YAYLA ÇORBA

KADINBUDU(PÜRELİ)

KETÇAPLI MAKARNA

ÜZÜM

05/10/2017

EZOGELİN ÇORBA

ETLİ MANTAR SOTE

KIYMALI KOL BÖREĞİ

AYRAN

06/10/2017

MERCİMEK ÇORBA

ET KIZARTMA

PİRİNÇ PİLAVI

İRMİK HELVA

 

 

 

 

 

09/10/2017

EZOGELİN ÇORBA

ETLİ TAZE FASULYE

BULGUR PİLAVI

KAKAOLU PUDİNK

10/10/2017

SÜZME MERCİMEK ÇORBA

TAVUK ROTİ ( HAŞ.SEBZE GARNİLİ )

PİRİNÇ PİLAVI ( Tereyağlı)

AYVA KOMPOSTOSU

11/10/2017

SÜZME MERCİMEK ÇORBA

MEVSİM TÜRLÜSÜ

PİRİNÇ PİLAVI

ÜZÜM

12/10/2017

MEVSİM SALATA

TAS KEBAP

ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI

DİLBER DUDAĞI TATLISI

13/10/2017

EZOGELİN ÇORBA

SALÇA SOSLU SEBZELİ TAVUK

PEYNİRLİ MAKARNA

MEVSİM SALATA

 

 

 

 

 

16/10/2017

EZOGELİN ÇORBA

SEBZELİ KÖFTE

BULGUR PİLAVI

KASE YOĞURT

17/10/2017

MERCİMEK ÇORBA

 AYVALI KAVURMA

PİRİNÇ PİLAVI

SALATA

18/10/2017

YAYLA ÇORBA

ÇİĞER SOTE (SOĞAN PİYAZI GARNİLİ)

SEBZELİ BULGUR

MEŞRUBAT

19/10/2017

EZOGELİN ÇORBA

TAVUK PİRZOLA +GARNİTÜR

Z.Y.BARBUNYA PİLAKİ

SUPANGLE ( Üzerinde Fındık )

20/10/2017

YAYLA ÇORBA

ET DÖNER + GARNİTÜR

PİRİNÇ PİLAVI ( Tereyağlı)

MEYVE

 

 

 

 

 

23/10/2017

MEVSİM  SALATA

ET HAŞLAMA

BULGUR PİLAVI

KASE YOĞURT

24/10/2017

SEBZELİ ÇORBA

ALABALIK KIZARTMA

SALATA

FISTIKLI TAHİN HELVA

25/10/2017

EZOGELİN ÇORBA

TAVUK SOTE

PİRİNÇ PİLAVI ( Tereyağlı)

MEVSİM MEYVESİ

26/10/2017

KASE YOĞURT

ETLİ NOHUT YAHNİ

TEL ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI +TURŞU

İRMİK HELVASI

27/10/2017

ARPA ŞEHRİYE ÇORBASI

PATATES MUSAKKA

PİRİNÇ PİLAVI ( Tereyağlı)

CACIK

 

 

 

 

 

30/10/2017

MERCİMEK ÇORBASI

SAC KAVURMA

PİRİNÇ PİLAVI

YOĞURT

31/10/2017

EZOGELİN ÇORBASI

ETLİ BAMYA

BULGUR PİLAVI

MEVSİM MEYVESİ


Bağlantılar Süreli Yayınlar
© 2012-2015 Dicle Üniversitesi.