Personel Yemek Listesi - Mayıs 2018

02.05.2018 / 31.05.2018 İDARİ VE AKADEMİK PERSONEL YEMEK LİSTESİ

TARİH

ÇORBALAR

ANA YEMEKLER

3.YEMEK

TATLI,MEYVE VB.

02/05/2018

YAYLA ÇORBASI

SAÇ KAVURMA(KUZU ETİ)

PİRİNÇ PİLAVI

SALATA

03/05/2018

EZOGELİN ÇORBASI

KADINBUDU KÖFTE

SOSLU PATLICAN KIZARTMA

KASE YOĞURT

04/05/2018

MERCİMEK ÇORBA

DİYARBAKIR GÜVECİ

PİRİNÇ PİLAVI ( Tereyağlı)

MEVSİM MEYVESİ

 

 

 

 

 

07/05/2018

TÜRLÜ TURŞU

KUŞBAŞILI FIRIN KURU FASÜLYE

BULGUR PİLAVI

AYRAN

08/05/2018

YOĞURTLU KABAK KIZARTMA

TAS KEBABI

PİRİNÇ PİLAVI ( Tereyağlı)

GAZLI İÇECEK

09/05/2018

 KARNIBAHAR (PANE)+SEBZE

ET HAŞLAMA

PİRİNÇ PİLAVI

CACIK

10/05/2018

DOMATES  ÇORBA

KIYMALI FIRIN PATATES

PEYNİRLİ FİYONK MAKARNA

BÜLBÜL YUVASI

11/05/2018

SÜZME MERCİMEK ÇORBA

KAĞIT KEBAP

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

KASE YOĞURT

 

 

 

 

 

14/05/2018

YAYLA ÇORBASI

FESLEĞEN SOSLU FIRIN TAVUK

TEREYAĞLI BULGUR PİLAVI

KAKAOLU PUDİNG

15/05/2018

 MERCİMEK ÇORBA

PİLAVÜSTÜ ET DÖNER

SALATA

YOĞURT

16/05/2018

EZOGELİN ÇORBA

SEBZELİ MİSKET KÖFTE

PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ

MEYVE SUYU

17/05/2018

ARPA ŞEHRİYE ÇORBA

FIRIN ETLİ TAZE FASULYE

PRİNÇ PİLAVI

KAZANDİBİ

18/05/2018

YAYLA ÇORBASI

KİRBİT PATATESLİ POŞETTE TAVUK

SEBZELİ BULGUR PİLAVI

M.KEMALPAŞA TATLISI

 

 

 

 

 

21/05/2018

EZOGELİN ÇORBA

ETLİ PATATES

PİRİNÇ PİLAVI

ŞÖBİYET

22/05/2018

EZOGELİN ÇORBA

SİNİ KEBABI

BULGUR PİLAVI

AŞURE

23/05/2018

ÇUBUK TURŞUSU

NOHUTLU ET YAHNİ

PİRİNÇ PİLAVI ( Tereyağlı)

KASE YOĞURT

24/05/2018

MERCİMEK ÇORBA

ÇOBAN KAVURMA(Küçükbaş)

DOMATESLİ PİRİNÇ PİLAVI

MEYVE

25/05/2018

YAYLA ÇORBASI

DİYARBAKIR GÜVECİ

BULGUR PİLAVI ( Tereyağlı)

MEVSİM SALATA

 

 

 

 

 

28/05/2018

MERCİMEK ÇORBA

FIRIN GÜVEÇ

ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI

CACIK

29/05/2018

KAŞARLI DOMATES ÇORBASI

FESLEĞEN SOSLU FIRIN TAVUK

TEREYAĞLI BULGUR PİLAVI

MEVSİM MEYVESİ

30/05/2018

YOGURTLU ÇORBA

ETLİ TAZE FASULYE

PİRİNÇ PİLAVI

İRMİK HELVASI

31/05/2018

SÜZME MERCİMEK ÇORBA

PİLAV ÜSTÜ TANDIR

ŞAKŞUKA

SÜTLAÇ (TARÇİNLİ)


Bağlantılar Süreli Yayınlar
© 2012-2015 Dicle Üniversitesi.