Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
TEKNİK BİLİMLER MYO KÖY OKULU YARDIMI

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU’NDAN KÖY OKULUNA YARDIM VE DESTEK

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü,Tasarım Bölümü Öğrencileri ve Öğr.Gör. Hilal KOLUMAN, Öğr.Gör.Abdulkadir YILDIZ,Öğr.Gör. Talip TURNA tarafından 15.05.2018 salı günü Çınar ilçesindeki Beneklitaş İlkokulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

100 öğrencisi olan ana sınıfı,1.2.3.4. sınıflara kırtasiye malzemeleri ve çeşitli oyuncaklar verildi,dolap, ayna, çöp kutuları gibi eksikleri tamamlandı.

Öğrenciler ve öğretim görevlileri tarafından lastikten puf yapılıp ana sınıfına hediye edildi. Belediyeden bank alındı ve betonla yerleştirildi.Okulun duvarlarına resimler çizildi ve boyandı. Kız ve erkek çocukları için ayrı ayrı hem bayan hem erkek kuaförler saç kesimi yaptı. Yüzleri boyandı, kek ve meyve suyu ikram edildi.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü,Tasarım Bölümü Öğrencileri çocuklarla halaylar çekerek, onlara güzel bir gün yaşattı.