Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
Kaş Kontür Eğitimi Etkinliği

Saç Bakımı  ve  Güzellik Hizmetleri Bölümü yıl  içerisinde alanında  uzman,  yerel usta  öğreticileri  okula davet  ederek  öğrencilere  farklı teknikleri öğrenme imkanları  sağlamaktadır. Ayrıca kişilerin  tecrübelerinden  yararlanarak  iş hayatında  nasıl  davranılması  gerektiğiyle  ilgili söyleşilerle  öğrencilerin  iş hayatına hazırlanması ve  bu konuda tecrübeli kişilerden  yararlanmaları  hedeflenmiştir. Bu kapsamada kalıcı makyaj uzmanı Sadık ÖZGEÇECİ okulumuza davet edilmiştir. 2 ay boyunca her hafta Salı günleri okulumuza gelerek öğrencileri  kalıcı makyaj ve kaş kontür konusunda bilgilendirerek uygulamalı eğitim vermiştir. Bu eğitimlerin sonunda başarılı olan öğrencilere kaş kontür makinası hediye edildi. Kendisine  bu eğitimi bize  gönüllü olarak verdiği için teşekkür  bağlamında plaket ve çiçek takdim edildi.