Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
Etkinlikler/Türk Telekom Ekibi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

TÜRK TELEKOM EKİBİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ

Türk Telekom Bölge Müdür Yrd. Veysi KUTLU ve beraberindeki teknik ekip, Teknik Bilimlerde bulunan Türk Telekom Fiber Dersliği (Laboratuvar) gezdi.

Dicle Üniversitesi MYO Teknik Bilimler Müdürü Prof. Dr. Ahmet KILIÇ'ı ziyarette bulunan ekip, öğrencilerle tanışıp Türk Telekom şirketi ile ilgili istek ve talepleri değerlendirdi. Donanım olarak en iyi laboratuvarın bulunduğu MYO’da yapılacak olan Telekomünikasyon, Elektrik ve Enerji seminerleri hakkında öğrencilere bilgi verildi.

İleride mezun olan öğrencilerin kariyer planlaması hakkında da bilgi veren Türk Telekom ekibi, Teknik Bilimleri Meslek Yüksekokulundan mezun olacak öğrencilerin şirketlerinde her zaman istihdam konusunda öncelikli olduğunu söyledi.