Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
27. Güzellik ve Bakım, Saç Kozmetik ve Parfümeri Fuarı Eğitim Gezisi

10-13 Mart 2016 tarihleri arasında 27.'si düzenlenen Güzellik ve Bakım Fuarına, Dicle Üniversitesi Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencilerimiz ile katıldık. Dünyadaki son güzellik trendleri ile birlikte en yeni ve teknolojik ürünleri, konusunda uzman yerli ve yabancı doktorları, estetiysen ve güzellik uzmanlarını, dermatologlar, hastane yönetimi, otel satın alma yöneticileri, güzellik salonu işletmecileri, kuaförler ve diğer sektör profesyonelleriyle tanışma imkanı sağlayan bu fuarın öğrencilerimize büyük ölçüde katkısı oldu.  Dünyada uygulanan son teknoloji ürün ve yenilikler fuarda sergilenerek öğrencilerimizin yerinde bilgi alması ve uygulamalardan haberdar olması açısından büyük avantajlar sağladı. Öğrencilerimiz için farkındalık sağlayan bir deneyim oldu.