Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2018 İŞ-KUR MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ

İŞ-KUR MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ

Diyarbakır İş-Kur İl Müdürü İsmail KOÇ ve İş Kulübü projesi kapsamında görev yapan meslek danışmanları Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler. Ziyarette 2017-2018 öğretim yılı içerisinde meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik İş-Kur tarafından gerçekleştirilen seminerler-eğitimler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Özellikle “İş Kulübü’ projesi ile bu eğitime katılan öğrencilerden çok olumlu geri dönüşler alındığı ifade edildi. Bu projenin iş motivasyonu, girişimcilik, yeni iş fikirleri, iş arama yöntemleri, özgeçmiş hazırlama, iş görüşmesi teknikleri gibi öğrencileri iş hayatında öne geçirecek eğitimlerden oluştuğu vurgulandı. Bu eğitimlerin ve seminerlerin önümüzdeki dönemde de oluşturulan iş birliği ile devam edeceği kararlaştırıldı.

Ziyaret kapsamında Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet KILIÇ, öğrencilerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkılarından dolayı İş-Kur İl Müdürü İsmail KOÇ ve İş Kulübü Liderleri Hilal YILDIRIM, Deniz ASLAN, Kamuran SONER’e teşekkür belgesi takdim etti.