Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu

2016-2017 Yılı Mezuniyet Töreni Açılış Konuşması

Sayın

Dicle Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Değerli öğretim elemanları, İdari personelimiz, Öğrencilerimizin kıymetli aileleri, Sevgili öğrenciler.2016-17 yılı mezuniyet törenini onurlandırmanız dolayısıyla teşekkürlerimizi sunarız,  hoş geldiniz. Bu anlamlı gün dolayısıyla öğrencilerimizin ve ailelerinin sevinçlerini paylaşıyoruz. Sevgili öğrenciler hayatta başarının sırrı çalışmak, çalışmaktır. Akademik eğitim alanların toplumumuz için önemi büyüktür. Üniversitenin ve üniversite eğitimi alanların toplumda öncü rolü bulunmaktadır. Eğitimini aldığınız mesleğinizin önemi büyüktür. Bunun yanı sıra bilgi ve davranışlarınız toplumumuzda örnek alınır. Sizler aileleriniz kadar toplum içinde çok değerlisiniz. Yarınlarımızın daha iyi olması sizlerin başarısı ile gerçekleşecektir. Ülkemizin muasır medeniyet seviyesine çıkması için birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Ülkemiz kurucuları bu güzel ülkeyi bize emanet etti. Bizler daha çok çalışarak geleceği parlak olarak sonraki nesillere bırakacağız.

Hepimiz aynı gemideyiz. İyi hedeflere ulaşmak için birbirimizi dinleyip anlamalıyız. Birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür. Meslek Yüksek Okulumuz daha iyi eğitim vermek için büyük bir çaba içindedir. Öğretim elemanlarımız yetişmeniz için büyük bir özveri göstermektedir. Ayrıca bilimsel çalışmalarıyla akademik kariyer çabalarını sürdürmektedirler. Yüksekokulumuzun atölye ve laboratuvarlarını daha kaliteli hale getirme çabaları sürmektedir. Bu öncelikli görevimizdir. Yüksekokulumuzda kaliteli eğitimi gerçekleştirmek için idari kadromuzun değerli personeline huzurlarınızda teşekkür borçluyuz.

Eğitim seviyesini yükseltmek için çabalarımızda ideallerimizi paylaşan desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz olmak üzere her kademedeki rektörlük personeline ve Diğer fakülte ve yüksekokullarda bulunan öğretim elemanlarına eğitimimize verdikleri destekten ötürü teşekkür ederiz.

Mezuniyet törenini organize eden öğretim elemanlarının emekleri için teşekkür ederiz.

Saygı ve sevgilerimizle

Prof. Dr. Ahmet KILIÇ

Dicle Üniversitesi

Diyarbakır Teknik Bilimler

Meslek Yüksek Okulu Müdür V.

**************************************** 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş İlanı (AGNO ve Ek Madde-1)
11.07.2017
**************************************** 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ
05.07.2017