Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

PROGRAM BAŞKANI

ÖĞR.GÖR.HATİCE TEKİN

Programın Amacı

İşletme Yönetimi Programı, temel işletmecilik bilgi ve becerilerine sahip, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen ve uygulayabilen, sosyal ilişkilerde başarılı elemanlar yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Mezuniyet Sonrası İş İmkanları

İşletme Yönetimi Programından mezun olan öğrenciler, sanayi, ticaret ve hizmet işletmelerinde yönetim, muhasebe, finansman, insan kaynakları, üretim, pazarlama ve halkla ilişkiler gibi birimlerde istihdam edilebilirler. Ayrıca kamu ve özel sektör bankalarında, yatırım ve finans kurumlarında, serbest muhasebeci mali müşavir ve yeminli mali müşavirlik bürolarında iş bulma olanağına sahiptirler.

Dikey GeçişYapılabilecek Bölümler

İşletme Muhasebe İşletme-Ekonomi LojistikYönetimi Muhasebe ve Finansal Yönetim Uluslararası Finans Uluslararasıİşletmecilik Uluslararası Ticaret

AkademikKadro

PROF.DR. NİHAT AYDENİZ