Çüngüş Meslek Yüksekokulu

İŞ YERİNE STAJ BAŞVURU VE KABUL FORMU

……………………………………………. İşletmesi/Birimi/Müdürlüğü

………………..

Dicle Üniversitesi Çüngüş Mehmet Adıgüzel Meslek Yüksekokulu ……………   numaralı  Elektrik Programı öğrencisiyim.  …./…./20..  tarihinde başlayarak …./…./20.. tamamlamak üzere 30 iş günü sürecek zorunlu stajımı is yerinizde yapmak istiyorum. 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunun 87. maddesinin (e) bendi hükümleri uyarınca zorunlu olarak staj yapacağım döneme ilişkin 30 is günlük ‘’İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIGI’’ sigortası pirimi üniversitemiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu’na ödenecektir.

Kurumunuzda zorunlu stajı yapmam hususunda müsaadelerinize arz ederim

…./…./20..

Öğrencinin

Adı ve soyadı

İmzası

ÇÜNGÜŞ MEHMET ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

ÇÜNGÜŞ / DİYARBAKIR

Staj için başvuruda bulunan Çüngüş Mehmet Adıgüzel Meslek Yüksekokulu …………… numaralı öğrencisi …………………………………….. ’nın 30 iş günü sürecek zorunlu stajını ..../…./20.. tarihinde başlayarak …./…./20.. tarihinde tamamlamak üzere işletmemizde yapması uygun görülmüştür .

…./…./20..

İŞLETME YETKİLİSİ