Doktora Tez Savunması

26.12.2020

Elektrik Elektronik Mühendisliği doktora programına kayıtlı Hasan Polat'ın doktora tez savunması 25.12.2020 tarihinde çevrimiçi olarak yapıldı. Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof.Dr. Mehmet Siraç Özerdem'in danışmanlığında yürütülen "Epileptik Preiktal Aktivitelerin EEG-Aura Tabanlı Evrişimsel Sinir Ağları ve Topopğrafik Haritalama Tekniği ile Değerlendirilmesi" adlı doktora tez savunma sınavına danışman öğretim üyesinin yanı sıra bölümümüz öğretim üyelerinden Prof.Dr. Mehmet Akın, Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Ufuk Aluçlu,  Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektronik-Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Tülay Yıldırım ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden Prof.Dr. Ahmet Alkan katıldılar. Hasan Polat doktora tez savunması sonrası başarılı bulunarak "doktor" ünvanı almaya hak kazandı. 2020-2021 Güz döneminde Elektrik Elektronik Mühendisliği doktora programında doktorasını tamamlayan ikinci öğrencimiz olan Hasan Polat'a akademik hayatında başarılar dileriz. Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında doktora mezunlarımız ile sağladığımız katkı dolayısıyla gurur duyuyoruz ve bu katkının artarak devam edeceğini duyurmaktan da mutluluk duyuyoruz.