Doktora Tez Savunması

08.02.2024

Elektrik Elektronik Mühendisliği doktora programına kayıtlı Timur LALE’nin doktora tez savunması 07.02.2024 tarihinde online olarak yapıldı. Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr.Bilal GÜMÜŞ’ün danışmanlığında yürütülen "Sürekli Mıknatıslı Senkron Motorda Demagnetize ve Stator Sarımlar Arası Kısa Devre Arızaların Tespiti için Yöntem Geliştirmesi" adlı doktora tez savunma sınavına danışman öğretim üyesinin yanı sıra bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi M.Ali ARSERIM, Dicle Üniversitesi Teknik Meslek Yüksekokulundan Dr.Öğr. Üyesi Mehmet Emin ASKER, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Ahmet ORHAN ve Batman  Üniversitesi Mühendislik Fakültesi̇ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden Doç.Dr. Davut İZCİ katıldılar. Timur LALE doktora tez savunması sonrası başarılı bulunarak "doktor" ünvanı almaya hak kazandı. 2023-2024 Güz döneminde Elektrik-Elektronik Mühendisliği doktora programında doktorasını tamamlayan öğrencimiz Timur LALE’ye akademik hayatında başarılar dileriz. Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doktora mezunlarımız ile sağladığımız katkı dolayısıyla gurur duyuyoruz ve bu katkının artarak devam edeceğini duyurmaktan da mutluluk duyuyoruz.