Doktora Tez Savunması

09.01.2021

Elektrik Elektronik Mühendisliği doktora programına kayıtlı Heybet Kılıç'ın doktora tez savunması 08.01.2021 tarihinde çevrimiçi olarak yapıldı. Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç.Dr. Bilal Gümüş'ün danışmanlığında yürütülen "Makine Öğrenmesi ile PV Sistemlerde Elektriksel Arıza Tespiti" adlı doktora tez savunma sınavına danışman öğretim üyesinin yanı sıra bölümümüz öğretim üyelerinden Prof.Dr. M. Siraç Özerdem, Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezai Asubay, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümü'nden Prof.Dr. Tahir Çetin Akıncı, Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Eğitimi Bölümü'nden Prof.Dr. Ümit Kemalettin Terzi katıldılar. Heybet Kılıç doktora tez savunması sonrası başarılı bulunarak "doktor" ünvanı almaya hak kazandı. 2020-2021 Güz döneminde Elektrik Elektronik Mühendisliği doktora programında doktorasını tamamlayan üçüncü öğrencimiz olan Heybet Kılıç'a akademik hayatında başarılar dileriz. Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında doktora mezunlarımız ile sağladığımız katkı dolayısıyla gurur duyuyoruz ve bu katkının artarak devam edeceğini duyurmaktan da mutluluk duyuyoruz.