“FUTSAL’IN BUGÜNÜ” ADLI KONFERANS

07.05.2021

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz tarafından “Futsal'ın Bugünü” adlı konferans online olarak düzenlendi. Moderatörlüğünü Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Savaş AYHAN’ın yaptığı etkinlikte; Türkiye Futbol Federasyonu A Milli takım Futsal antrenörü, eski milli futbolcu ve antrenör eğitimcisi Sercan GÖRGÜLÜ ile TFF Futsal U19 Milli takım sorumlusu ve aynı zamanda antrenör eğitimcisi Murat KAYA konuşmacı olarak yer aldılar.

Ülkemizde futbol ve futsalın mevcut durumu ile futsalın geleceği hakkında antrenör, sporcu ve öğrencilere yönelik çok kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Daha önce Üniversitemizde Futsal A Milli takımımızın bir kamp gerçekleştirdiği ve TFF Gelişim Direktörlüğünün katılımıyla bir de panel düzenlendiği belirtildi. Gelecek planların arasında Diyarbakır ilimizde Uluslar arası müsabakalar oynanmasına yönelik düşünceler paylaşıldı.