ZİRAAT FAKÜLTESİ ZOOTEKNİ BÖLÜMÜN’DEN BARSELONA AUTONOMA ÜNİVERSİTESİNE BİLİMSEL İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ


23.06.2022


Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Zootekni Bölüm Başkanı Prof.Dr. Muzaffer DENLİ tarafından 17-21 Haziran 2022 tarihleri arasında, İspanya’da Barselona Autonoma Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvansal Üretim ve Besleme Bölümü’ne bilimsel işbirliği ziyareti gerçekleştirmiştir. Prof.Dr. Muzaffer DENLİ, ev sahibi üniversite akademik personeline ülkemiz ve üniversitemiz tanıtımının yer aldığı bilgilendirme semineri ile“Animal production in Turkey and possible innovation cooperation opportunities between faculties” isimli bilimsel işbirliği olanakları başlıklı semineri sunmuştur. Sunumlar üniversite tarafından çevrimiçi olarak da canlı yayınlanmıştır.

Seminerler sonrasında ev sahibi üniversitenin Hayvansal Üretim ve Besleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Jose Francisco Perez ve diğer akademik personelleri; Prof.Dr. Josep Casa, Prof.Dr. Ana Cristina Baroeta, Prof.Dr. Susana Martin ile diğer birçok akademisyenin katıldığı iki fakülte arasındaki bilimsel işbirliği olanakları toplantısı gerçekleştirilmiştir. 

Prof.Dr. Muzaffer DENLİ, Ülkemiz Barselona Başkonsolosu Sayın Selin EVCİT’i makamında ziyaret ederek üniversitemiz hakkında bilgi verdikten sonra Barselona Autonoma Üniversitesi ile yürütülen görüşmeler ve iki üniversite arasında yapılması planlanan işbirliği konuları üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirmiştir.

 


Fotoğraf Galerisi