ZİRAAT FAKKÜLTESİ ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ’NDEN HAYVANSAL ÜRETİM EĞİTİMİ

12.09.2022

Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü kırsal kalkınmaya yönelik çiftçi eğitimlerine bir yenisini ekledi. Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Diyarbakır Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Ziraat Odası Başkanlığı tarafından 9 Eylül 2022 tarihinde düzenlenen “Hayvansal Üretim Faaliyetleri Eğitimi” programı kapsamında çiftçi ve yeni çiftçi adaylarına farklı hayvancılık faaliyetleri konularında eğitim verildi. Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü NEV Parkı konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde Ziraat Fakültesi Zootekni Bölüm Başkanı Prof.Dr. Muzaffer DENLİ, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Muhittin TUTKUN ve Zootekni Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Halit Deniz ŞİRELİ eğitim sunumları gerçekleştirdiler. Eğitim sonunda Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Ziraat Yük. Müh. Özgür POLAT ve Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İSKENDEROĞLU tarafından katılımcılara sertifika takdim edildi.