YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRMESİ (YGG) TOPLANTISI YAPILDI

28.07.2021

Dicle Üniversitesi Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından Yönetimin Gözden Geçirmesi (YGG) Toplantısı gerçekleştirildi.

Video konferans aracılığıyla yapılan programa Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan’ın yanı sıra senato üyeleri, üniversite kalite komisyon üyeleri, daire başkanları ile akademik ve idari personel katıldı.

Kalite Geliştirme Koordinatörü Doç. Dr. Fatma Matpan Bekler’in açılış konuşması yapması ile başlayan programda bir önceki YGG kararları ve devam eden etkinlikler, memnuniyet anketleri, kalite hedefleri, iç tetkikler ve uygunsuzluklar, proses hizmet ve faaliyetler, riskler ortaya konulurken çalışma grupları strateji belgesi ile ilgili durum raporlarını sundu. Program Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan’ın genel değerlendirmesi ve YGG kararlarının oylanması ile sona erdi.