Vali Yrd. Ömer Coşkun beyin başkanlığında Bölgenin Maden Sektöründeki Sorunlar Tartışıldı


29.12.2021


28 Aralık 2021 tarihinde, DÜ Mühendislik Fakültesi OSB İletişim Ofisinde, bölgedeki maden ve mermer sektörü ile ilişkili gündemde olan sorunlar ele alınmıştır.

Vali Yardımcısı Ömer Coşkun Bey'in başkanlığında yapılan toplantıda; çalışılan sahalar için alınması gereken izinler ve zorlukları, ortadoğu ülkeleri ile diyaloğun artırılarak pazarın genişletilmesi ve lojistik konuları gündeme alınmış ve bir sonraki toplantının geniş katılımlı olarak gerçeklenmesi konusunda karar alınmıştır.   

Toplantıya, DÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kadir TURAN, DÜ Mühendilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Siraç ÖZERDEM, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mustafa AYHAN, Diyarbakır Mermerciler Ve Madenciler Derneği Başkanı Fahrettin ÇAĞDAŞ, DİMER Yönetim Kurulu Üyesi Latif TÜRK ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Atilla DEVECİOĞLU katılmıştır.

Üniversite – Sanayi işbirliğini artırmak adına gerekli olan desteği sağlayan başta Valiliğimiz ve Rektörlüğümüz olmak üzere, tüm hocalarımıza ve kurum yöneticilerimize teşekkür ederiz.

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

Fotoğraf Galerisi