Türkiye’de Tarım Eğitim öğretimin başlamasının 176. yılı çalıştayı


11.01.2022


Türkiye’de Tarım Eğitim öğretimin başlamasının 176. yılı yapılan bir çalıştay ile kutlandı. Çalıştaya Diyarbakır İl Tarım Ve Orman Müdürü Sayın Mustafa Ertan ATALAR, GAPUTAEM Müdürü Sayın Mehdi SÜMERLİ, Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK, Ziraat Fakültesi kurucu Dekanı Sayın Prof. Dr. Durmuş Ali ATALAY, Emekli öğretim üyelerinden Sayın Prof. Dr. Abuzer SAĞIR, Diyarbakır Et ve Süt Kurumu Müdürü Hamdullah GÜVEN, Toprak Mahsülleri Ofisi Diyarbakır Müdürü Abdurahman GÜNEŞ, Kariyer Planlama Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Işık Yeşim ERDAMAR, Bölüm başkanları, Öğretim Üyeleri ve elemanları, Ziraat Fakültesi İdari Ve Teknik Personelleri Ve Basın temsilcileri katıldı.

GAPUTAEM Müdürü Sayın Mehdi SÜMERLİ, Diyarbakır İl Tarım Ve Orman Müdürü Sayın Mustafa Ertan ATALAR, Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK Tarım Eğitim Ve Öğretimi konusunda geçmişten günümüze gelişmeleri anlatan sunum yapmasının ardından Ziraat Fakültesi kurucu Dekanı Sayın Prof. Dr. Durmuş Ali ATALAY, Emekli öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Abuzer SAĞIR geçmişten günümüze Ziraat Fakültesi’nde eğitim öğretim konularını anlatan kısa konuşmalar yapmışlardır.

Moderatörlüğünü Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Neşe ÜZEN’in yaptığı çalıştay, teşekkür belgeleri takdimi , toplu fotoğraf çekimi ve kokteyl ile sona erdi.

 Dicle Üniversitesi youtube kanalındaki Yayını izlemek için tıklayınız: https://www.youtube.com/watch?v=U-wLBxILnj0