TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI "YENİŞEHİR İLÇESİ GAZİ ORTAOKULU"

04.11.2021

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk Uygulaması

Dicle Üniversitesi, BESYO bünyesinde, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında,  dezavantajlı bölgelerdeki okullara yönelik, Büyük Spor Salonunda Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ, Rektör Yrd. Prof. Dr. Ezeli AZARKAN, BESYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nasip ÖZALTAŞ, etkinlik koordinatörü Öğr. Gör. Nihat MIZRAK ve Akademik personellerin katılımları ile Yenişehir İlçesi Gazi Ortaokulu öğrencilerine; Eğitsel oyunlar, yarışmalar ve eğlenceler düzenlenmiş olup, bu etkinlikler sonunda ise 30 öğrenciye, eşofman, ayakkabı, kitap vb. malzeme dağıtımı yapılmıştır. Ayrıca etkinlik tarihinde bir öğrenciye ise yaş pasta kestirilip, doğum günü kutlaması yapılmıştır. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde, Spor Yöneticiliği ve Beden Eğitimi ve Spor Bölümlerinde okuyan 120 öğrencinin de büyük katkıları olmuştur.

Katkılarından dolayı, değerli hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.