SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ “VOLEYBOL KURSU” 6. YILINDA

13.10.2021

SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ “VOLEYBOL KURSU” 6. YILINDA

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde 7-16 yaş kız çocuklarına yönelik olarak yaklaşık 6 yıldır kesintisiz olarak yürütülen “Voleybol Kursu”,  2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında da faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Çocuklarımıza spor sevgisi aşılamak, yaşam boyu spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve çocuklarımızın fiziksek-zihinsel gelişimine katkı sunmak amacıyla sürdürülen kursumuz, Diyarbakır’ın ilk ve orta dereceli okullarının sporcu kaynağına da önemli destek sağlamaktadır.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Zafer İpekçi’nin antrenörlüğünde ve Yüksekokul öğrencileri arasından seçilen yardımcı antrenörler eşliğinde antrenmanlarını sürdüren çocuklarımız, Dicle Üniversitesi Gençlik Spor Kulübünde lisanslı sporcu olarak maçlara da katılmaktadırlar.