'SORUMLULUK AÇISINDAN FAİR PLAY' KONULU SEMİNER

07.05.2021

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Nihat MIZRAK moderatörlüğünde gerçekleştirilen online seminere, konuşmacı olarak katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep CENGİZ ile 'Sporun içinde vazgeçilmez bir unsur olarak kabul edilen Fair-Play' üzerine konuşma gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bu seminere birçok öğrenci, akademisyen ve sporla yakından ilgilenen kişiler katılım sağladı. Seminer 'Sorumluluk açısından Fair Play' üzerine devam etti. Seminer sonunda konuşmacı olarak katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep CENGİZ, Dicle Üniversitesi Rektörlüğü Uzaktan Eğitim Müdürlüğüne (DUZEM) ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.