Sıcak Bir Dokunuşta Biz Olalım

24.12.2021

SICAK BİR DOKUNUŞTA BİZ OLALIM

Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Kapsamında, Gökçebağ Köyü Sütlüce Mezrasında bulunan çocuklar Bülent Bayram İlköğretim Okulu, (Van- Gevaş) ve Mustafa Cengiz  İlkokulunda (Van- Edremit) okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere ‘‘Sıcak Bir Dokunuşta Biz Olalım’’ sloganıyla ayakkabı yardımı yapıldı.

Çocuklarımızın ısınmasına vesile olan çocukların olduğu her yerin bir başka güzel olduğunu ifade eden Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Baran, ‘‘Bu kış mevsiminde geleceğimizin nesilleri çocuklarımıza bir nebze de olsun mutluluk yaşatan ve  destek sunan Mimarlık Fakültesi personeline teşekkür ederim. ’’ şeklinde konuştu.

Baran, yürekten gelerek paylaştıklarına inandığı bu dokunuşların devam edeceğini vurguladı.