Rektörümüz Sanat ve Tasarım Fakültesinde

01.02.2021

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Barış Aydın'ın 27 Ocak 2021’de açmış olduğu "İnsanlargelirvegider" isimli kişisel sergiyi gezdiler. Rektör hocamız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan hocamız daha sonra Sanat ve Tasarım Fakültesini de ziyaret ettiler. Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Sanat Galerisinde 07 Şubat’a kadar açık olan sergi, Covid-19 önlemleri çerçevesinde sanat severler tarafından gezilebilir. Sergi, 2010 ile 2020 yılları arasında Dicle Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünün gerçekleştirmiş olduğu sanatsal ve eğitim ile ilgili etkinliklerin görsel boyutu ve Görsel Kimlik olgusunun hedef kitle tarafından görülen yüzü olarak vektörel ve piksel tabanlı grafik tasarım programlarında tasarlanmış 24 adet poster tasarımından oluşmaktadır.