REKTÖRÜMÜZ GENÇ AKADEMİSYENLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

18.03.2021

REKTÖRÜMÜZ GENÇ AKADEMİSYENLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, her hafta düzenlediği “Rektörümüz Genç Akademisyenlerle Buluşuyor” programının üçüncüsünü İlahiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirdi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, dekanlar, müdürler ve öğretim elemanlarının da eşlik ettiği toplantıda Mühendislik, Mimarlık, Ziraat, Veteriner Fakülteleri, Sivil Havacılık Yüksekokulu, Teknik Bilimler ve Tarım Meslek Yüksekokulu akademisyenlerine tavsiyelerde bulundu.

Toplantıda, Dicle Üniversitesinin faaliyetlerinden, çalışma alanlarından, vizyon ve misyonu ile hedeflerinden bahseden Rektör Prof. Dr. Karakoç, birlik ve beraberlik içerisinde atılacak adımların akademik gelişim için önemli olduğunu hatırlatarak, gençlerimizi geleceğe daha kaliteli eğitimle hazırlamak için fakülteleri akademik olarak güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.