REKTÖR PROF. DR. MEHMET KARAKOÇ, BESYO’ NUN DERECELİ MİLLÎ SPORCULARINA ONUR YEMEĞİ VERDİ


02.04.2021


Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ, Balkan Yürüyüş Şampiyonası'ndaki müsabakalara katılarak derece elde eden başarılı sporcularımızla bir araya geldi. Balkan Yürüyüş Şampiyonası'nda birincilik elde eden Beden eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4.sınıf öğrencilerimizden Ayşe TEKDAL ve 23 yaş altı rekorlarını geliştiren Antrenörlük Eğitimi 1. Sınıf öğrencimiz Meryem BEKMEZ, erkeklerde Balkan ikincisi BESYO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4.sınıf öğrencilerimizden Abdulselam İMÜK ve üçüncüsü Selman İLHAN’ ın onuruna yemek düzenlendi. Düzenlenen yemeğe, BESYO Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Hüseyin Nasip ÖZALTAŞ, Yüksekokulumuz Akademik personellerinden Öğr.Gör.Abdulkadir ÖZ ve Atıcılık branşı Erkekler Havalı Tüfek kategorisinde cumhuriyet tarihinde ülkemizi temsil edecek ilk ve tek sporcu olan Ömer AKGÜN’ de katıldı.

Gösterdikleri performanstan dolayı sporcularımızı tebrik eden Rektör KARAKOÇ, öğrencilere başarılarının artarak devam etmesini diledi. Sporcularımızdan çalışmaları hakkında bilgiler de alan Rektör KARAKOÇ, daha iyiye ulaşabilmek adına yapılabilecek etkinlikler ile ilgili sporcularla bazı istişarelerde bulundu.

Yüzlerce sporcu arasından seçilerek ay-yıldızlı formayı giyme hakkı kazanmış her biri birbirinden değerli pırıl pırıl genç sporcuları ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyleyen Rektörümüze, öğrencilerimiz forma hediye ederek teşekkür etti.

Yüksekokulumuz adına Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını temenni ederiz. BESYO ailesi olarak; Sayın Dicle Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mehmet KARAKOÇ’ a, göstermiş olduğu yakınlık ve duyarlılığından ötürü teşekkür ederiz.


Fotoğraf Galerisi