Panel: "Akreditasyon Süreçlerinde Sık Karşılaşılan Sorunlar"

12.03.2021

DÜ Mühendislik Fakültesi; Elektrik Elektronik Mühendisliği, Makina Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri için 2019 yılında Akredite olmak amacıyla MÜDEK kuruluşuna başvurmuştur. 2020 yılında yaşanan pandemiden dolayı MÜDEK tarafından değerlendirmenin 2021 yılında yapılacağı bildirilmiştir. Bölümlerimizde konu ile ilişkili yapılan çalışmaları değerlendirmek ve süreç içinde nasıl yol alınması gerektiği konusunda tavsiyeler alabilmek amacıyla, Maltepe Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve YÖKAK Kalite Kurulu Dış Değerlendiricisi Prof. Dr. Asaf VAROL, panele davet edilmiştir. Panele; Mühendislik Fakültesi Dekanı, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Bölüm Başkan  Yardımcıları ve Bölümlerin akreditasyon kurul üyeleri katılmıştır. Toplantı 12 Mart 2021 tarihinde çevrimiçi olarak yapılmış ve panel sonunda katılımcıların konu hakkında soruları yanıtlanmıştır.

Fakültemizin akreditasyon sürecinde destek veren öğretim elemanlarımıza ve özellikle panele katılarak tecrübelerini bizimle paylaşan sayın Prof.Dr. Asaf Varol hocamıza teşekkür ederiz.

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı