KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI

05.10.2021

Dicle Üniversitesi Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Kalite Komisyonu Toplantısı" gerçekleşti.

Programa Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Kalite Geliştirme Koordinatörü Doç. Dr. Fatma Matpan Bekler ve üniversite kalite komisyon üyeleri katıldı.

Toplantı Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç'un açılış konuşmasıyla başlarken Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan üniversite kalite çalışmalarıyla ilgili genel değerlendirmelerde bulundu.  Program, Kalite Geliştirme Koordinatörü Doç Dr. Fatma Matpan Bekler'in "Uluslararası Derecelendirme Çalışmaları", "Akreditasyon Çalışmaları", Kurumsal Web Sitesi", "Kurumsal Kimlik Kılavuzu", "Kalite Komisyonu Çalışma Gruplarının Çalışma Düzeni", "Strateji Belgeleri", "Ders Bilgi Paketlerinin Güncellenmesi", "Müşteri Memnuniyet Anketleri", "ARGE Faaliyetleri" ve "Uzaktan Eğitim YÖKAK Raporu" ile ilgili sunumları ile sona erdi.