KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI

25.02.2021

Dicle Üniversitesi Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından 2021 Yılı Strateji Belgelerinin incelenerek son şeklinin verilmesi amacıyla düzenlenen "Kalite Komisyonu Toplantısı" video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.

Programa Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç'un yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Kalite Geliştirme Koordinatörü Prof. Dr. Hasan Bayındır, Üniversite Kalite Komisyonu Üyeleri ve Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü bünyesindeki akademik ve idari personel katıldı.

Program Kalite Geliştirme Koordinatörü Prof. Dr. Hasan Bayındır'ın strateji belgeleri hakkındaki sunumuyla başlarken Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız 23.02.2021 tarihli YÖKAK toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu. Program Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç'un YÖKAK ve üniversitenin kalite politikası ile ilgili genel değerlendirmesi ile devam etti. Kalite Komisyonu Toplantısı çalışma gruplarının sunumları ile sona erdi.