KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

15.06.2022

KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Dicle Üniversitesi Senato Toplantı Odasında düzenlenen Kalite Komisyonu Toplantısına Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Kalite Geliştirme Koordinatörü Doç. Dr. Fatma Matpan Bekler, Kalite Komisyonu Üyeleri ve Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü akademik ve idari personelleri katıldı.

Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan sunum yaparken çalışma gruplarından sorumlu öğretim üyeleri ise durum raporlarını ortaya koydu. Programın kapanış ve değerlendirme konuşmasını Rektör Karakoç yaptı. Kalite faaliyetlerinde yer alanların büyük bir çaba sarf ettiğine dikkat çeken Dicle Üniversitesi Rektörü, "Bütün hocalarım ciddi bir gayret gösteriyor. Kalite sürecinde her geçen gün kendimizi yenilemek ve dinamik kalmak zorundayız. Kalite konusunda yapılan çalışmalar üniversitemize ciddi katkı sağlıyor. Üst yönetim olarak süreçte yer alan hocalarımıza destek vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.