KALİTE EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ

24.06.2022

KALİTE EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ

Dicle Üniversitesi Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından “Kalite Eğitimi Çalıştayı” düzenlendi.

Üniversitedeki kalite sürecinin tanıtılmasını amaçlayan çalıştaya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, akademik ve idari personel katıldı.

Programın açılış konuşmasını Kalite Geliştirme Koordinatörü Doç. Dr. Fatma Matpan Bekler yaptı. Çalıştayda; Öğr. Gör. Murat Uçan “KYS Otomasyonu Genel Bilgilendirme ve Uygulama Örneği”, Öğr. Gör. Uğur Arslan “Kalite Hedefleri ve Hedef Eylem Planları”, Doç. Dr. Erdal Çılgın “Kalite Riskleri ve Risk Hesaplama”, Doç. Dr. Seçil Yalaz “Anket Bilgilendirme”, Öğr. Gör. Necip Çınar “Online Anket Sisteminin Tanıtılması ve Verilerin Değerlendirilmesi”, Müh. Bekir Musa Mayda  “Genel Dokümantasyon Bilgilendirmesi” ve Öğr. Gör. Caner Doğan “Etkinlikler” sunumlarını gerçekleştirdi.

Program Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan’ın yaptığı kapanış konuşması ile sona erdi.