ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ VE HACCP-ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ.

20.04.2022

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda, Gıda İşleme Bölümü öğrencilerine; Kalite Yönetim Sistemi Danışmanı Merve ÖZDEMİR (Akrekal Eğitim ve Danışmanlık) tarafından “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” ve “HACCP-TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri” eğitimi verildi. Eğitim sonunda, öğrencilere sertifikaları dağıtıldı.

Eğitimde, yakın zamanda sektörde yer alacak gençlere iş hayatlarında mutlaka karşılarına çıkacak olan kalite kavramı, standardizasyon kavramı, gıda güvenliği kavramı, zorunlu HACCP uygulamasının sektördeki yeri, ulusal/uluslararası standartlar ve uygulamaları konusunda bilgiler paylaşıldı ve farkındalık oluşması sağlandı.