Fakülte Öğrencilerimizden Anlamlı Ziyaret

13.03.2021

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Batman-Kozluk Yanıklı İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret ettiler. Program kapsamında öğrencilere hediyeler götürerek çeşitli aktiviteler düzenlediler. Öğrencilerin yüzlerindeki tebessüm görülmeye değerdi.

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri (Ömer Faruk CENGİZ, Nurcan ASLAN, İsmail TOFAN,Yağmur YILDIZ, Zeynep SÜLEYMANOĞLU, Sümeyye SAÇAKLI, Recep ASLAN ) tarafından başlatılan “ Köy okullarını ziyaret etme etkinliği” olarak tespiti yapılan, Batman Kozluk ilçesine bağlı Aşağı Yankılı Köyü ilköğretim ve ortaöğretim okuluna, her bir öğrenci için (117)  kırtasiye malzemeleri, ara öğün yemeği,  anasınıfı malzemeleri, beden eğitim dersi araçları ve LGS sınavına hazırlık öğrencileri için kaynak kitaplar temin edildi.