Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencilerimiz Dedaşı Ziyaret Etti

08.11.2022

Elektrik Elektronik Mühendisliği 4.sınıf öğrencileri, 31.10.2022 tarihinde Öğr. Gör. Serdar Güneli koordinatörlüğünde Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi ziyaret etti. Ziyaretin ilk durağı insan kaynakları birimi oldu. Burada, Abdülbari Aslan tarafından işe alım süreçleri, CV hazırlama ve Dedaş’ın yapısı hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimiz daha sonra teknik eğitim birimini ziyaret ederek, yüksek gerilim kesici-ayrıcı sistemler hakkında bilgi aldı ve mini şalt sahasını gezdiler. Scada sistemlerinin incelenmesiyle teknik gezi noktalandı.

Destekleri ve misafirperverlikleri için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş’ye, teşekkür ederiz.

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı